Blaupunkt Copenhagen 700 DAB - Auto navigatie - 2 DIN - Multimediasysteem

adviesprijs €939,00
€839,00
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 150 binnen NL (exclusief dakkoffers)
  • Snelle en betrouwbare service
  • Beoordeeld met een 9,5 uit meer dan 3200 beoordelingen
  • Op werkdagen voor 20:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Blaupunkt Copenhagen 700 DAB - Auto navigatie - 2 DIN - Multimediasysteem

Product informatie
Beschrijving

Blaupunkt Copenhagen 700 DAB - Auto navigatie - 2 DIN - Multimediasysteem

ALL-IN-ONE 2-DIN multimediacenter autoradio met navigatie, Apple CarPlay, Android Auto en cd/dvd-station. Met de Copenhagen 700 DAB presenteert Blaupunkt een 2-DIN mediacenter dat scoort met multimediale variatie, navigatie en een echt gevoel van vrijheid. Het bijzondere aan de entertainmentunits is de audiozenderfunctie via Bluetooth. Dit maakt de directe overdracht van een audiosignaal van de autoradio naar een Bluetooth-ontvanger, zoals een luidspreker, mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om buiten de auto van het radioprogramma of de cd te genieten. In de voortent, zonnebaden, picknicken of buiten dineren, de Copenhagen 700 DAB zorgt voor de perfecte muzikale begeleiding - ook buitenshuis.

BLAUPUNKT MULTITASKING

De Copenhagen 700 DAB combineert hoogwaardig design tot in het kleinste detail, een intuïtief bedieningsconcept en een adembenemende en innovatieve verscheidenheid aan functies. Hij maakt indruk met zijn 6,75” TFT-touchscreen en combineert eersteklas RDS-radio-ontvangst, een ingebouwde DAB+-tuner, een breed scala aan entertainment en vele aansluitmogelijkheden voor vele soorten mobiele media. De Copenhagen 700 DAB heeft seriële interfaces zoals Bluetooth en USB waarmee je comfortabel je muziekcollectie kunt afspelen. Maar wat je ook zoekt, de Copenhagen 700 DAB heeft een goed antwoord voor je.

NAVIGATIE

Als uw Copenhagen 700 DAB is uitgerust met een navigatiesysteem, zal uw reis naar onbekende plaatsen nooit meer hetzelfde zijn. Ontdek nieuwe plaatsen met een aanraking van uw vinger en de Copenhagen 700 DAB toont u de kortste of beste route om uw bestemming te bereiken.

Navigatie varianten:

  • Copenhagen 700 DAB: NAV-ready
  • Copenhagen 700 DAB NAV CAR: Europe Car-Navigation (12 maanden kaartupdate) + TMC ingebouwd
  • Copenhagen 700 DAB NAV TRUCK/CAMPER: Europa Truck/Camping Navigatie (12 maanden kaartupdate) met promobil POI + TMC ingebouwd

APPEL CARPLAY

Gebruik je Apple iPhone® op een gemakkelijke en veilige manier in de auto met je Copenhagen 700 DAB. Met Apple CarPlay kunnen iPhone-gebruikers veilig en intuïtief navigeren, bellen, muziek afspelen en berichten ophalen - gewoon via spraakbesturing of het touchscreen van uw Copenhagen 700 DAB.

ANDROID AUTO

Een ander kenmerk van de Copenhagen 700 DAB. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface, krachtige spraakbesturing en ingebouwde bedieningselementen minimaliseert Android Auto afleiding tijdens het rijden, zodat u zich kunt concentreren op het verkeer.

MEDIASPELER

Het constante gebruik van digitale, mobiele data en media is volkomen natuurlijk geworden. Het is onvermijdelijk dat moderne eindapparaten deze moeten ondersteunen. Maar alleen al het aanbod aan ondersteunde media en formaten maakt het grote verschil. De Copenhagen 700 DAB accepteert geen compromissen. Veel audio-, video- en beeldformaten worden ondersteund. Er zijn vrijwel geen grenzen aan de rijkdom aan bestanden op het betreffende medium. Zoveel tracks hebben alleen zin als de selectie eenvoudig genoeg is. Geniet van hoe speels dit werkt met de Copenhagen 700 DAB.

GELUID AFSTEMMING

De parametrische 10-bands equalizer voor individuele geluidsoptimalisatie in het voertuig kan eenvoudig en nauwkeurig worden ingesteld via de grafische interface van de Copenhagen 700 DAB. Als "spelen met de frequenties" niet jouw ding is, is er een hele reeks vooraf ingestelde geluidsprofielen beschikbaar. Afhankelijk van je persoonlijke smaak, van pop, rock, electro, jazz tot klassieke muziek.

INSTELLINGEN

Een adembenemende verscheidenheid aan functies betekent geen ingewikkelde bediening. Alle menu's zijn consequent eenvoudig en overzichtelijk, aantrekkelijk vormgegeven en vooral gebruiksvriendelijk.

BLUETOOTH AUDIO STREAMING & TRANSMISSIE

Zodra het telefoonboek van je smartphone is gesynchroniseerd met de Copenhagen 700 DAB, staat niets een comfortabele communicatie tijdens het rijden via het audiosysteem in de weg. Voor de beste spraakkwaliteit is de geïntegreerde of een externe microfoon voor de perfecte installatiepositie beschikbaar. De specialiteit: in A2DP-modus kan de Copenhagen 700 DAB het muzieksignaal draadloos doorsturen naar externe Bluetooth-luidsprekers of koptelefoons.

ANALOGE TUNER

Het CODEM-tunerconcept dat in de Copenhagen 700 DAB wordt gebruikt, is een door Blaupunkt ontwikkeld high-end ontvangstconcept. Als de ontvangstomstandigheden veranderen, is het belangrijk om het resultaat constant te houden. Blaupunkt heeft voor deze taak een speciale oplossing: CODEM. De ontvangst is aanzienlijk verbeterd door een nog betere selectiviteit, een nog duidelijkere kanaalscheiding, meer vrijheid van vervorming en andere speciale oplossingen. Met de high-end tuner van de CODEM-generatie van Blaupunkt worden geen compromissen gesloten op het gebied van radio-ontvangst en RDS-gedrag. Als je het eenmaal hebt meegemaakt, zelfs met de moeilijkste ontvangstomstandigheden, wil je nooit meer zonder.

DIGITALE RADIO

Geniet van kristalheldere, digitale radio met de ingebouwde DAB+ tuner. Het genieten begint bij de keuze van de programma's. Of het nu gaat om het bladeren door de beschikbare ensembles en hun programmastructuur, of gewoon kiezen uit een alfabetische lijst van alle programma's.

BLUETOOTH TELEFONIE

Zodra het telefoonboek van je smartphone is gesynchroniseerd met de Copenhagen 700 DAB, staat niets een comfortabele communicatie tijdens het rijden en via het audiosysteem meer in de weg. Voor de beste spraakkwaliteit is de geïntegreerde of een externe microfoon beschikbaar voor de perfecte installatiepositie.

STUURWIELBEDIENING

Als uw voertuig is uitgerust met een afstandsbediening op het stuur, kunt u deze samen met de Blaupunkt Copenhagen 700 DAB gebruiken via de SWC (stuurbediening). Dankzij de SWC-functie neemt de stuurafstandsbediening de belangrijkste functies zoals volume, mute of Bluetooth van de radio over.

PERMANENT GEHEUGEN

Dankzij het geïntegreerde permanente geheugen slaat de Copenhagen 700 DAB de gebruikersinstellingen en de voorkeurzenders op als de hoofdstroom uitvalt.

ACHTERUITKIJKCAMERA

Parkeren kan een precisieklusje zijn. De Copenhagen 700 DAB heeft een camera-ingang. Zo heb je altijd het overzicht en mag er niets mis gaan.

De specificaties van de Blaupunkt Copenhagen 700 DAB - Truck/Camper

Analoge/Digitale
radio DAB, DAB+, AM en FM-RDS Tuner met PS, AF, REG, CT, TA, TP, PTY, EON, DLS

Display
Groot 6,75-inch capacitief multi-touchdisplay

Navigatie
Copenhagen 700 DAB NAV-Ready: voorbereid voor navigatie-upgrade
Copenhagen 700 DAB NAV CAR: Europa Autonavigatie (12 maanden update) + TMC ingebouwd
Copenhagen 700 DAB NAV TRUCK/CAMPER: Europa Camping/Truck Navigation (12 maanden update) met promobil POI + TMC ingebouwd

Gegevensdrager
DVD, VCD, CD, CD-ROM, 2x USB (max.128 GB), SDHC (max. 32 GB)

Apple Car Play & Android Auto
Navigation, Internetradio, Muziekspeler, Apps, Spraakassistent

Mediaspeler
USB, AV, Bluetooth, SDHC, MP2, MP3, MP4, FLAC, OGG, WAV, AAC

Apple Car Play & Android Auto
Navigation, Internetradio, Muziekspeler, Apps, Spraakassistent

Toegang tot Bluetooth
- telefoonboek, toegang tot bellerlijsten,
audiostreaming met ID3-ondersteuning,
audiotransmissie naar externe
BT-luidspreker

Geluid
10- Band Equalizer + Geluidsvoorinstellingen
4-kanaals voorversterkeruitgang + Sub-Out
4 x 45 Watt

Algemeen
Permanent geheugen Ingang
stuurbediening (SWC)
Ingang voor achteruitrijcamera
UI-Multicolor-Illumination

De technische specificaties van de Blaupunkt Copenhagen 700 DAB

SYSTEEM
Gebruikersinterface: Blaupunkt grafische gebruikersinterface
Permanent geheugen: Ja (gebruikersinstellingen, presets enz.)

DISPLAY
Technologie: LCD Backlight TFT
Scherm Grootte: 6,75“
Resolutie: 800 x 480 Pixels
Touchscreen: Ja (capacitief)
Display uitgeschakeld: Ja + Display Dag/Nacht
Klok/Datum display: Ja
Klok display: 24/12 uur
Radio systeemtalen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools, Portugees, Spaans, Russisch, Turks, Hebreeuws

ANALOGE RADIO
Type tuners: High-end CODEM
World-Tuner (omschakelbaar): Ja Golfbanden
: FM, AM
Radio Data System (RDS): AF, PS, TA, TP, REG, EON, CT
Travelstore: Ja
Bandscan / Preset Scan: Ja / Ja
Zoeken via frequentie: Ja
Selecteren via frequentieschaal: Nee Zendergeheugen
(presets): 30 FM / 20 AM
Frequentiebereik (Hz) -3dB: 50 – 15.000

DIGITALE RADIO 
DAB+ ingebouwd: Ja
DAB Band III / L-Band: Ja / Nee
Service-update: Ja
Service Scan: Ja
Ensemble browsen: Nee
Stationsgeheugen (presets): 18
Stations browsen: Ja
Bandscan / Preset Scan: Nee / Nee
Servicelink DAB-FM: Ja
Verkeersaankondiging (TA): Ja
Programmatype (PTY): Ja
DLS (Dynamic Label Segment): Ja
Diavoorstelling: Ja
Weergave Veldsterkte: Ja

SMARTPHONE VERBINDING
Apple CarPlay: Ja (USB achterzijde)
Android Auto: Ja (USB achterzijde)

DVD-SPELER
Titele vooruit / terug: Ja / Ja
Vooruitspoelen / terugspoelen: Ja / Ja
Positie via voortgangsbalk: Ja
Hoofdstuk / titel herhalen: Ja / Ja
Afspelen / pauzeren: Ja / Ja
Hoofdstukken overslaan / zoeken: Ja / Ja
Laatste positie: Ja
Hoofdmenu: Ja
Instellingen: Ja
Titelmenu: Ja
Ondertiteling / Audiotaal: Ja / Ja

MEDIASPELER
Bestandsindelingen voor het afspelen van video's: AVI, MOV, MP4, MPG, VOB, MKV, FLV, 3GP, 3G2, WMV, XVID Indelingen voor het
afspelen van afbeeldingen: JPG, PNG, BMP, GIF Indelingen voor het afspelen van
audio USB: MP2, MP3, WMA, FLAC, WAV, OGG, AAC, AC3
MP3 Titelweergave: ID3-Tag (Versie 1 en 2), Bestandsnaam / mapnaam
Weergave van albumhoezen: Ja
Mix: Ja (alle, bestanden)
Herhalen: Ja (alle, bestanden, titel )
Snel vooruit / snel terugspoelen: Ja (via voortgangsbalk)
Aantal bestanden op MSD: tot ~ 20.000 bestanden, afhankelijk van map / bestandsstructuur
iPod/iPhone Direct Control: Ja

GEGEVENSDRAGER
CD/DVD: Ja
Verwisselbare USB-opslag: Ja (tot 128 GB)
SD, SDHC: Ja (tot 32 GB)

NAVIGATIE
Copenhagen 700 DAB: NAV-ready
Copenhagen 700 DAB NAV CAR: Europe Car-Navigation (12 maanden kaartupdate) + TMC ingebouwd
Copenhagen 700 DAB NAV TRUCK/CAMPER: Europe Truck/Camping Navigation (12 maanden kaartupdate) met promobil POI + TMC ingebouwd

BLUETOOTH
Ondersteunde versie: Bluetooth 4.1
Ondersteunde profielen: HFP, PBAP, A2DP, AVRCP, HSP
Ondersteunde audiocodecs: ACC, LDAC, SBX, aptX Audiostreaming
A2DP-SNK: Ja Audiostreaming
A2DP-SRC: Ja
Koppelen (aantal apparaten): 6
Handsfree bellen: Ja
Voice dial: Nee
Toetsfuncties: accepteren / ophangen / weigeren
Telefoonboektoegang: Ja (tot 3.000 vermeldingen per telefoon)
Geschiedenis bellijsten: Ja
Automatische synchronisatie: Ja
Automatisch verbinden / Automatisch beantwoorden: Ja / Ja
2e gespreksafhandeling: Nee
Navigatie Audio Mix: Ja
Microfoons: Ingebouwd + extern

VERSTERKER
Aantal kanalen: 4
Max. Vermogen: 4 x 45 Watt

EQUALIZER
Aantal banden: 10
Model: Parametrisch
Type: Digitaal
Frequentiebereik: 31,25 Hz/ 62,5 Hz/ 125 Hz/ 250 Hz/ 500 Hz/ 1.k/ 2k / 5k/ 8k/ 16k
Subwoofer schakelbaar: Ja
Subwoofer X-Over-frequentie : 55 Hz / 85 Hz / 120 Hz / 160 Hz
Subwooferversterking: Ja
Geluidsvoorinstellingen: Ja
Balans / Fader: Ja / Ja

INGANG
Antenne: 3 (Radio-DIN, DAB –SMB, GPS)
DAB: Ingebouwde
USB: 2x USB -
geheugenkaarten achter: Ja
HDMI: Nee
Audio / Video (analoog): AV-In 1: A/V achter (3,5 mm Jack, 0,5V)
Achteruitrijcamera: Ja
Achteruitversnelling: Ja
Handremsignaal: Ja
Externe handsfree micro: Ja (3.5 mm Jack, achter)
Stuurafstandsbediening: Ja (SWC, Achter, analoog, 3.5 mm Jack , programmeerbaar via Menu)
Gemaakt voor Iphone: Ja
Voeding: 12 V (ISO)

UITGANGEN
4-kanaals Voorversterker Uit: Ja (RCA, 2V)
Subwoofer: Ja (RCA)
Audiokanalen: 4

ALGEMEEN
Installatie: 2-DIN slot
Bedrijfsspanning: 10,5 – 16 V
Stroomverbruik: In bedrijf: max. 10 A
Frontpaneel: vast
Installatieafmetingen: 16,5 x 18 x 10,5 mm (dxbxh)
Kleur: zwart Toetsverlichting
: wit / blauw
UI-kleur: meerkleurig

ACCESSOIRES INBEGREPEN IN DE LEVERING
Gebruikershandleiding: Ja
IR-afstandsbediening: Ja
DAB+-antenne: Nee
Externe handsfree-microfoon: Ja
Montageframe: Ja
Montagemateriaal: Ja
Connectorkabelset: Ja

Artikelnummer: 2002020700011

EAN: 4260499852597

Reviews
(0)
1 star
0 reviews
2 stars
0 reviews
3 stars
0 reviews
4 stars
0 reviews
5 stars
0 reviews
Geen reviews gevonden
Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Of meld je hier direct aan
Favorieten
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Schrijf je eigen review
Blaupunkt Copenhagen 700 DAB - Auto navigatie  - 2 DIN - Multimediasysteem
Blaupunkt Copenhagen 700 DAB - Auto navigatie - 2 DIN - Multimediasysteem

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review

Pluspunten
Minpunten
Taal & Valuta
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »