BlackVue Dashcam

Of het nu gaat om het documenteren van waanzinnige roadtrips, het verzamelen van bewijsmateriaal in geval van een ongeluk of het beschermen tegen verzekeringsfraude, een dashcam is tegenwoordig een onmisbaar accessoire geworden voor automobilisten.
Lees meer
82 producten

Ben je op zoek naar een betrouwbare dashcam voor je auto met de nieuwste functies? Dan ben je bij Venderparts aan het goede adres. Op onze website vind je een uitgebreid assortiment aan high-end dashcams van BlackVue. Deze dashcams onderscheiden zich op verschillende manieren van concurrenten. Allereerst staan BlackVue dashcams bekend om zijn uitstekende videokwaliteit. Met resoluties tot 4K Ultra HD kan de BlackVue dashcam haarscherpe beelden vastleggen, zelfs bij hoge snelheden of in situaties met weinig licht. Dit zorgt voor duidelijke en gedetailleerde opnamen die cruciaal kunnen zijn als bewijsmateriaal. Bovendien beschikken BlackVue dashcams over een ingebouwde G-sensor die automatisch incidenten detecteert en de beelden vergrendelt, zodat ze niet worden overschreven en de beelden bewaard blijven voor toekomstig gebruik.

Waarom kies je voor een dashcam van BlackVue?

Bovendien zijn BlackVue dashcams uitgerust met geavanceerde functies zoals ingebouwde GPS, Dual band Wi-Fi en uitstekende software ondersteuning. Met de GPS-functionaliteit kun je de locatie en snelheid van je voertuig bijhouden, wat handig kan zijn bij het vaststellen van de verantwoordelijkheid in geval van een ongeval. Dankzij de Dual Band Wi-Fi connectiviteit maak je moeiteloos draadloze verbinding met je smartphone, waardoor je live beelden kunt bekijken en opgenomen video’s kunt downloaden. Staat je auto geparkeerd? Dan detecteert de BlackVue dashcam alle bewegingen rondom je voertuig en legt deze vast, zelfs als de motor is uitgeschakeld. Bij verdachte bewegingen tijdens de parkeermodus ontvang je pushmeldingen op je smartphone. Zo blijven jij en je auto altijd verbonden!

Ervaar de gebruiksvriendelijkheid van BlackVue dashcams

BlackVue dashcams zijn eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde montage-accessoires. Mede dankzij het compacte formaat en het gestroomlijnde ontwerp past de dashcam discreet achter de achteruitkijkspiegel, waardoor het zicht vanuit de bestuurder niet wordt belemmerd. Wat betreft het gebruiksgemak, maakt de BlackVue Dashcam gebruik van een intuïtieve interface die gemakkelijk te navigeren is. Met de bijbehorende smartphone-app kun je de dashcam eenvoudig bedienen, video’s bekijken en instellingen aanpassen. Bovendien wordt BlackVue ondersteund met Nederlandstalige spraakbegeleiding en worden de dashcams geleverd met een geheugenkaart van hoge kwaliteit, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aankoop zonder extra uitgaven te hoeven doen!

Op hoeveel data verbruik moet ik rekenen met een BlackVue dashcam?

BlackVue dashcams maken gebruik van verschillende gegevensbronnen, zoals de ingebouwde opslag en optionele cloud connectiviteit. Het data verbruik varieert afhankelijk van de instellingen en het gebruik van de dashcam. Wanneer je alleen de ingebouwde opslag gebruikt, is er over het algemeen geen sprake van data verbruik aangezien de video’s lokaal worden opgeslagen op de geheugenkaart.

Als je de cloud connectiviteit gebruikt wordt er een bepaalde hoeveelheid gegevens verbruikt voor het uploaden van video’s naar de cloud en het bekijken van opgeslagen beelden via de app. Het dataverbruik hangt dan af van hoe de dashcam via de cloud wordt gebruikt. Het gebruik van een mobiele Wi-Fi router inclusief een 4GB abonnement wordt daarom aanbevolen. Heb je vragen over het dataverbruik voor jouw situatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we staan je graag te woord!

Hoe kies ik de beste BlackVue dashcam?

Neem de controle over je autorit en leg je reiservaringen moeiteloos vast. Wil je graag meer weten over BlackVue dashcams? Onze deskundige medewerkers hebben veel ervaring met onze producten en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Stuur een mailtje naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 088-208 0308. We helpen je met plezier verder!

Menu